11 Σεπ 2013

Πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Εκτός από τους μαθητές παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον πατέρα Παναγιώτη, εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή. 
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κώστας Λεμπέσης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους μαθητές και τους γονείς.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά, (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2013-2014 και έδωσε οδηγίες για την καλή λειτουργία του σχολείου.
Στη συνέχεια οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους για να γνωρίσουν τους δασκάλους τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.
Ταυτόχρονα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο σχολείο με το Διευθυντή και την Υπεύθυνη δασκάλα του Ολοήμερου, κ. Αθανασία Ντανά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental