23 Νοε 2013

Ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με θέμα τη ΔΕΠΥ



Στο πλαίσιο της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων του σχολείου μας και σε συνεργασία με το 10ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου, πραγματοποιείται πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων με θέμα:

"ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ – ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΠΥ"
Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 35 ωρών, και πραγματοποιείται στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013 στο χώρο του σχολείου μας και στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο 10ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου, με ευθύνη του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κ.ΑΝ.Ε.Π.) της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.)
Εισηγήτρια το πρώτο Σαββατοκύριακο ήταν η κ. Κόρπα Τερψιχόρη, Παιδοψυχίατρος, Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Διαταραχών Προσοχής-Υπερκινητικότητας και Μάθησης Νοσ. Παίδων «Π κ΄ Α Κυριακού» και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης ΔΕΠΥ.

Σκοπός του σεμιναρίου για τη ΔΕΠΥ είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών για τη διαταραχή, τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει την καθημερινή ζωή των παιδιών και του οικογενειακού ή κοινωνικού τους περιβάλλοντος, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental