2 Φεβ 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ., με μεγάλη συμμετοχή γονέων και μαθητών, του Διευθυντή, του Υποδιευθυντή και εκπαιδευτικών του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου, η οποία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από του σχολείου μας, ώστε να είναι δυνατή και η παρουσίαση χορών από τα Τμήματα Χορού του Συλλόγου Γονέων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και γενικό γραμματέα της Ένωσης Γονέων Περιστερίου κ. Κώστα Λεμπέση, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στη λειτουργία τους, όχι μόνο λόγω της ελλειπούς χρηματοδότησής τους αλλά και της μη στελέχωσής τους με το αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στα Τμήματα Χορού του Συλλόγου Γονέων, οι οποίοι με τη ζωντάνια τους έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια και μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, μοίρασαν από ένα κομμάτι πίτας στα 12 τμήματα του σχολείου μας. Το τυχερό φλουρί κέρδισε η τάξη ΣΤ1, και σε όλους τους μαθητές της δόθηκε αναμνηστικό δώρο.
Κατόπιν, μοιράστηκαν κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλους τους παρευρισκόμενους μέσα στα οποία υπήρχαν τυχερά φλουριά και έτσι πολλοί μαθητές μας κέρδισαν όμορφα δώρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδι και χορό.
Ήταν μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που έφερε κοντά τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων που τη διοργανώνουν κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental