5 Ιουν 2014

Γιορτή λήξης 2013-2014

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014,  στις 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με την παρουσίαση της παράστασης "ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ" από όλους τους μαθητές του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Ταυτόχρονα στο ισόγειο του σχολείου λειτούργησε μια πολύ όμορφη Έκθεση  Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Για το σχολείο μας και η φετινή χρονιά ήταν πολύ δημιουργική και γόνιμη, γιατί πέρα από τη διδασκαλία των καθιερωμένων μαθημάτων δόθηκε στους μαθητές η ευκαιρία μέσα από δεκάδες προγράμματα και καινοτόμες δράσεις να καλλιεργήσουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους".
Ακολούθησαν τα μουσικά δρώμενα από όλες τις τάξεις, και σ΄αυτή τη μουσική διαδρομή μέσα στο χρόνο τα παιδιά κατάφεραν να παρασύρουν μαζί τους και όλο το κοινό, εισπράττοντας το θερμό του χειροκρότημα.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν!
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental