13 Ιουν 2015

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2014-2015

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με θέμα " ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ...", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς,  παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.

Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Η Παιδεία παραμένει πάντοτε το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας. Παιδεία όμως με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Παιδεία που θα μας επιτρέψει να σκεφτόμαστε και να δρούμε συλλογικά, Παιδεία που θα διευρύνει τους ορίζοντες του νου και θα αποτελεί τροχοπέδη απέναντι στη βαρβαρότητα, στη χυδαιότητα και στην υποκουλτούρα".
Ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 13 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, τραγούδια(ακόμα και στα Γερμανικά), χορευτικά, επίδειξη ασκήσεων εδάφους και παραδοσιακούς χορούς. 
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες  της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental