11 Σεπ 2015

Πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού στο σχολείο μας

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015. 

Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας φρεσκοβαμμένο, πολύχρωμο και φωτεινό υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον π. Γεώργιο Βετουλάκη, εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.
Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Τάσος Θεοδωράκος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους γονείς και μαθητές.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε  εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κ.  Γεράσιμος Κουτσανδρέας.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά, (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2015-2016 και έδωσε οδηγίες για την καλή λειτουργία του σχολείου.
Στη συνέχεια οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους για να γνωρίσουν τους/τις δασκάλους/λες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.
Ταυτόχρονα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο σχολείο με τον Διευθυντή του Σχολείου.
Την τελετή του Αγιασμού, εκτός του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Θεοδωράκου, τίμησαν με την παρουσία τους και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ηλίας Κυρίτσης και Καριώτου Δέσποινα.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental