20 Οκτ 2015

Ο μαθητές της Δ΄ τάξης παρακολούθησαν την παράσταση "Η Φάρμα του Διαδικτύου", στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, και μετά από αίτημα του σχολείου μας, οι μαθητές της Δ΄ τάξης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου παρακολούθησαν δωρεάν την θεατρική παράταση "Η Φάρμα του Διαδικτύου".
Η «Φάρμα του διαδικτύου» είναι η πρώτη και μοναδική παιδική παράσταση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που πραγματεύεται τους κινδύνους που εγκυμονούν από την αλόγιστη χρήση του Διαδικτύου, καθώς αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών. 
Μέσα από πέντε χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, γεμάτες από υπέροχες φιγούρες, χρώματα και μουσική, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώθηκαν με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του. 
Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά(Συντονίστριας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου/Επικεφαλής της Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr και του Γεωργίου Κορμά(Υπεύθυνου Γραμμής Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ» του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου/Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών), ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση με πρωταγωνιστή το Διαδίκτυο, παίζουν οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μαρίνα Σαμάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental