30 Απρ 2015

Καλή Πρωτομαγιά!


29 Απρ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης που επιθυμούν το παιδί τους να φοιτήσει σε Καλλιτεχνικό ή Μουσικό Γυμνάσιο, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Διευθυντή του Σχολείου.(210-5759938)

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

25 Απρ 2015

Επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ' τάξης στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, στον Πειραιά

Την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά, και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: "Χαμένοι στη μετάφραση".
Σκοπός του προγράμματος είναι η προσέγγιση, γνωριμία και αξιολόγηση μεθόδων επικοινωνίας που εφαρμόζονται στην εποχή μας (εποχή της εικόνας,) ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τα πολλαπλά και μπερδεμένα μηνύματα που λαμβάνει ο σύγχρονος άνθρωπος και στην πορεία να τα αξιολογούν.
Υπενθυμίζουμε, ότι όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη που απευθύνονται σε μαθητές παρέχονται δωρεάν, και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

20 Απρ 2015

Επίσκεψη των μαθητών της Ε' τάξης στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, στον Πειραιά

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική  επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: "Ταξίδι στη χώρα των αναγκών".
Ο στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να αντιληφθούν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες και να μάθουν πώς να τις αναγνωρίζουν, να τις υπερασπίζονται και να τις εκφράζουν. Επίσης, οι μαθητές να αυξήσουν την ενσυναίσθησή τους απέναντι στους άλλους, με απώτερο στόχο να μάθουν πώς να δημιουργούν ουσιαστικές και ισότιμες σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό. Ο χαρακτήρας του προγράμματος είναι συμμετοχικός.
Υπενθυμίζουμε, ότι όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη που απευθύνονται σε μαθητές παρέχονται δωρεάν, και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3 Απρ 2015

Ευχές

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
οι διακοπές του Πάσχα αρχίζουν τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου και τελειώνουν την Παρασκευή της Διακαινησίμου 17 Απριλίου.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν ξανά τη Δευτέρα 20 Απριλίου.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σάς εύχονται:
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

2 Απρ 2015

2 Απριλίου 2015: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου




1 Απρ 2015

Επίσκεψη των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄ τάξης στο Κινηματοθέατρο "ΕΦΗ"

Την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 10:00-11:30 οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης επισκέφθηκαν το Κινηματοθέατρο "ΕΦΗ" όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική παράσταση με τίτλο: "Σταντ απ όπερα", με σκοπό να μυηθούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στον μαγευτικό κόσμο της όπερας και να γνωρίσουν τους διασημότερους συνθέτες και τα έργα τους.

 

Online Game Rental
Online Game Rental