7 Απρ 2016

Υλοποίηση επιμορφωτικών ημερίδων από τον Σχολικό Σύμβουλο της 32ης Π.Δ.Ε. Αττικής για τους/τις δασκάλους/λες των τάξεων Α΄ και ΣΤ΄

Krassas_AFISA_IMERIDAΑγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σχολικός Σύμβουλος της 32ης Περιφέρειας κ. Στέλιος Κρασσάς διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο της 31ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ. Αττικής κ. Αναστάσιο Ασβεστά δύο (2) επιμορφωτικές ημερίδες για τους/τις δασκάλους/λες των τάξεων Α΄ και ΣΤ΄. Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ως εξής:

ΣΤ΄ τάξη: Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, για όλους τους/τις εκπαιδευτικούς (ΠΕ 70, Δασκάλων) των τμημάτων της ΣΤ τάξης των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας με θέμα “Διαχείριση της μετάβασης μαθητών/μαθητριών της ΣΤ τάξης από το δημοτικό στο γυμνάσιο”,

Α΄ τάξη: Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, για όλους τους/τις εκπαιδευτικούς (ΠΕ 70, Δασκάλων) των τμημάτων της Α΄ τάξης των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας με θέμα “Γλώσσα και κειμενικά είδη: διδακτικές προσεγγίσεις”.

Για τον σκοπό αυτό έχει δοθεί άδεια από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ώστε να παρακολουθήσουν τις ημερίδες οι διδάσκοντες/διδάσκουσες στα τμήματα των ΣΤ΄ και Α΄ τάξεων των σχολείων. Αυτό σημαίνει πως για τις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα γίνουν μαθήματα (τα παιδιά των ΣΤ΄ και Α΄ τάξεων δεν θα έρθουν στο σχολείο) αφού οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στις ημερίδες.
Δείτε και κατεβάστε εδώ τη σχετική επιστολή του κ. Σχολικού Συμβούλου που απευθύνεται στους γονείς.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental