12 Σεπ 2016

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον π. Παναγιώτη, εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή. 
Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς. Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά(ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2016-2017 και έδωσε οδηγίες για την καλή λειτουργία του σχολείου.
Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες μπήκαν στις τάξεις τους για να γνωρίσουν τους/τις δασκάλους/λες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.
Ταυτόχρονα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο σχολείο με τον Διευθυντή του Σχολείου.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental